مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.
مواد لازم :
اسفناج یا برگ چغندر | یک کیلو |
گوشت | به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد ) |
پیاز سرخ شده | 2 عدد |
جو پخته شده | یک و نیم لیوان |
کشک | یک کیلو |
پونه کوهی | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی:
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.
اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.
سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.
منبع : چهاردیواری جام جم